A Rákosmenti Életfa Humán Segítő Szolgálatat (Család- és Gyermekjóléti Központ) tájékoztatója.

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében intézményünk, a Rákosmenti Életfa Humán Segítő Szolgálatat (Család- és Gyermekjóléti Központ) 2020. március 16-tól határozatlan időre szünetelteti, illetve csak krízishelyzetben biztosítja a személyes ügyfélfogadást. Intézményünk óvodai szociális segítői ügyeleti rendben végzik munkájukat az alábbiak szerint: - Telefonos vagy online tanácsadás: Ha gyermekük vagy Önök az alábbi problémák valamelyikéből nem találnak kiutat, munkatársainktól telefonon vagy online felületeinken keresztül kérhetnek tanácsot hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-14 óra között. Elérhetőségeinket a levél fejlécében találják, vagy keressék a Facebookon az Ovis_OK oldalt, melyet ezen a linken találnak: https://www.facebook.com/ovisok17/ Milyen ügyekben kereshetnek minket? Családon belüli vagy kortárs konfliktusok, életvezetési problémák, függőség vagy mentális problémák a családban, életkori vagy attól eltérő testi, lelki változások, tudatos internethasználat, bántalmazás veszélye stb. - Óvodai csoportfoglalkozásaink és az óvodai egyéni tanácsadás átmenetileg szünetel. A megváltozott helyzet miatt megértésüket kérjük. Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb túljutunk a járványon, és a korábbi gyakorlat szerint folytathatjuk a munkánkat a gyermekek érdekében. Addig is arra bátorítjuk Önöket, hogy probléma esetén kérjék munkatársaink tanácsát!

Budapest, 2020. március 16. Üdvözlettel: Fási Krisztina, Horváth Marianna, Kovács Diána Iskolai szociális segítők

Ihnáth Mária

Szakmai vezető

Legfrissebb hírek
Régebbi hírek
Keresés
Arhív

Rákosmenti Napsugár Óvoda                        1173 Budapest, Földműves utca 2/b.                         1174 Budapest, Bulyovszky utca 10.

E-mail: ovoda@napsugar-ovoda.hu                 Tel.: 06 1 256 01 06, fax: 06 1 253 66 94                 Tel.: 06 1 258 37 28